Normal view MARC view

As gorduras e os óleos na alimentação humana : relatório de uma reunião organizada pela FAO e a OMS em Roma, de 21 a 30 de Setembro de 1977 / org. FAO, OMS ; tradução Maria João Pereira Miguel ; prefácio F. A. Gonçalves Ferreira

Secondary Author: Miguel, Maria João Pereira;Ferreira, F. A. GonçalvesCorporate Author (Secondary): FAO, org.;OMS, org.Language: Português ; of original work, eng.Country: Portugal.Publication: Lisboa : Centro de Estudos de Cardiologia Preventiva. Instituto Nacional de Saúde, 1984Description: XI, 90 p. ; 21 cmISBN: oferta.Subject - Topical Name: Hábitos alimentares | Alimentação | Nutrição
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Book Book Escola Nacional de Saúde Pública
613.2 GOR (Browse shelf(Opens below)) Available 10040

There are no comments on this title.

to post a comment.

Avenida Padre Cruz, 1600-560 Lisboa

+351 217 512 251 - docinfo@ensp.unl.pt